Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ronaldo pozvao najbolje prijatelje iz Uniteda u Saudijsku Arabiju

Ronaldo pozvao najbolje prijatelje iz Uniteda u Saudijsku Arabiju

Želi se propisno oprostiti s najboljim prijateljima

Ronaldov raskid s Manchester Unitedom se dogodio u trenutku kada je bio s portugalskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu, što znači da se superzvijezda nije stigla oprostiti s najboljim prijateljima iz svlačionice 'crvenih vragova'.

Harry Maguire, Bruno Fernandes, Casemiro i Raphael Varane su za Ronalda imali samo riječi hvale i bili su tužni načinom na koji je Ronaldo napustio 'crvene vragove', jer se nisu dobili priliku propisno oprostiti od prijatelja. Cristiano Ronaldo je odlučio ispraviti tu nepravdu, i pozvati četiri najbolja prijatelja iz Manchestera na utakmicu Al Nassr-a u Saudijskoj Arabiji. 

Vaša reakcija na temu