Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RUKOMETNI EURO Francuska ostala bez finala

RUKOMETNI EURO Francuska ostala bez finala

Igrat će za treće mjesto s Danskom

Švedska i Španjolska igrat će u finalu Europskog rukometnog prvenstva. Švedska je u drugom polufinalnom susretu svladala Francusku 34:33 (17:14). 

Pedesetak sekundi prije kraja Švedska je imala vodstvo 34:32 i loptu, ali su odigrali dva vrlo neorganizirana napada te su Francuzi imali priliku za remi, ali je zicer Fabregasa devet sekundi prije kraja zaustavio Palicka

Šveđani su po šesti put izborili ulazak u finale Eura, a zanimljivo je da su se Švedska i Španjolska sastali i u finalu Europskog prvenstva 2018. godine koji se igrao u Hrvatskoj. Tada su Španjolci bili bolji, a Švedska je vrlo brzo dobila priliku za revanš.

Za treće mjesto igrat će Danska i Francuska. 

Vaša reakcija na temu