Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SENZACIJA U ŠPANJOLSKOJ Real ispao u kupu od trećeligaša!

SENZACIJA U ŠPANJOLSKOJ Real ispao u kupu od trećeligaša!

Alcoyano je slavio 2:1

Kakav šok u Španjolskoj! Real Madrid ispao je u šesnaestini finala Kupa kralja. Trećeligaš Alcoyano svladao je 'kraljeve' 2:1 nakon produžetaka, te tako nanio novi udarac Zinedineu Zidaneu.

Real je igrao u kombiniranom sastavu, no između ostalog igrali su Marcelo, Militao, Odriozola, Casemiro, Isco, Vinicius, Lucas, a u igru su tijekom susreta ušli i Benzema, Asensio, Hazard i Kroos.

Real je poveo u 45. minuti, strijelac je bio Militao. Alcoyano je izjednačio u 80. preko Solbesa, a gol vrijedan plasmana dalje zabio je Casanova u 115. minuti. Pet minuta ranije Alcoyano je ostao s igračem manje nakon isključenja Lopeza. 

Vaša reakcija na temu