Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Serie A: Sampdoria uvjerljivom pobjedom osigurala opstanak

Serie A: Sampdoria uvjerljivom pobjedom osigurala opstanak

Fiorentina ugrozila plasman u europska natjecanja

Sampdoria je u 37. kolu Serie A pobijedila na svom Luigi Ferrarisu  Fiorentinu 4:1 i tako potvrdila opstanak u najelitnijem društvu. Alex Ferrari je u 16. minuti doveo domaćina u vodstvo. 39-godišnji veteran Fabio Quagliarella je povisio vodstvo Sampdorije u 30. minuti. Norveški reprezentativac Morten Thorsby je u 71. minuti zabio za 3:0, a Abdelhamid Sabiri je u 83. minuti zabio i četvrti gol za Sampdoriju. Poraz Fiorentine je ublažio Nicolas Gonzales pogotkom iz penala u 89. minuti.

Fiorentina je ovim porazom ostala na sedmoj poziciji, a u zadnjem kolu dočekuje Juventus. Njen rival Atalanta dočekuje Empoli, a  Roma gostuje kod Torina.

  

Vaša reakcija na temu