Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Splitske mažoretkinje briljirale na Četrnaestom regionalnom prvenstvu Dalmacije u Kaštel Starom

Splitske mažoretkinje briljirale na Četrnaestom regionalnom prvenstvu Dalmacije u Kaštel Starom

Vraćaju se s čak 11 medalja

Ponos i radost preplavili su srca Splitskih mažoretkinja nakon što su postigle izvanredne rezultate na Četrnaestom regionalnom prvenstvu Dalmacije, koje se održalo u Kaštel Starom. Usprkos velikoj vrućini, naše djevojčice su se predstavile u najboljem svijetlu, oduševivši i publiku i suce svojim talentom, predanošću i nevjerojatnim nastupima.

Izvanredni rezultati

Splitske mažoretkinje vratile su se kući s pregršt medalja, potvrdivši još jednom svoju izvrsnost:

- Exhibition od 8 do 10 A: zlato

- Marširajuća grupa juniori: zlato

- Baton flag od 10 do 12: zlato

- Baton flag juniori: zlato

- Solo s rekvizitima 12+ B: Mia Tolo zlato

- Strutting u x youth: Anka Franić zlato

- Duo s rekvizitima 10 do 12 B: Nika Jurić i Mia Barać zlato

- Grupa s rekvizitima od 8 do 10: srebro

- Tradicionalni pom poni mlađi juniori: srebro

- Solo s rekvizitima 12+ B: Lana Burica srebro

- Duo s rekvizitima juniori A: Aneta Damjanić i Ema Milišić srebro

'Posebno želimo zahvaliti roditeljima koji su neumorno podržavali svoje djevojčice. Vaša energija, ljubav i podrška daju krila našim mažoretkinjama, pomažući im da ostvare svoje snove i postignu ovakve uspjehe.

Prvenstvo u Kaštel Starom okupilo je timove iz cijele Dalmacije, uključujući Solin, Sinj, Split, Kaštela i Makarsku. Čestitamo svim timovima na izvanrednim nastupima i velikom trudu. Posebne čestitke upućujemo domaćinu, Kaštelanskim mažoretkinjama, na vrhunskoj organizaciji ovog natjecanja.

Ovo prvenstvo još je jednom pokazalo koliko je važno zajedništvo i podrška unutar naše mažoret zajednice. Hvala svima što ste dio ove divne priče i što zajedno s nama slavite uspjehe naše djece. Ponosni smo na naše mažoretkinje i veselimo se budućim izazovima i pobjedama!

Sljedeće veliko putovanje Splitskih mažoretkinja je 4. srpnja, kada će na Festivalu kulture u Parali, u Grčkoj, predstavljati kulturu mažoret plesa našega kraja. Uzbuđeni smo zbog ove prilike da našu tradiciju i talent pokažemo na međunarodnoj pozornici', poručila je predsjednica Bjanka Bubica Šarić

Vaša reakcija na temu