Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press SPLITSKI SAVEZ SPORTOVA Promocija knjige 'Povijest i razvoj judo klubova u Dalmaciji' autora Slobodana Preradovića

SPLITSKI SAVEZ SPORTOVA Promocija knjige 'Povijest i razvoj judo klubova u Dalmaciji' autora Slobodana Preradovića

U četvrtak, 27. lipnja

Promocija knjige 'Povijest i razvoj judo klubova u Dalmaciji' autora Slobodana Preradovića održat će se u četvrtak 27. lipnja 2024. u 17 sati, u prostoru Splitskog saveza sportova na adresi Osječka 11, 21 000 Split.

Ova knjiga donosi niz podataka, fotografija i dokumenata te priču o judo sportu koji je ispisao povijest Dalmacije, ali i Hrvatske. Tu se govori o razvoju judo klubova upravo na području Dalmacije. Vjerujemo da će biti od velikog interesa za širu javnost posebno uoči Olimpijskih igara na kojima će nastupiti članica Judo kluba Pujanke dvostruka olimpijka i dvostruka svjetska prvakinja Barbara Matić, ujedno i jedna od govornica na promociji.

Uz Barbaru svoju će riječ dati i ostali važni ljudi iz judo svijeta kao i sami autor, osnivač Judo kluba Pujanke, te rukovoditelj natjecanja Hrvatskog judo saveza, Slobodan Preradović.

Ovo je već treća njegova knjiga, prve dvije su pregled rezultata Hrvatskog juda od 1952 do danas, a ova treća je izuzetan pokušaj kako sačuvati od zaborava sve osobe i judo klubove koji su djelovali i još djeluju u dalmatinskom i u hrvatskom judu.


Vaša reakcija na temu