Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Valamar Riviera Sports Illustrated dolazi u Hrvatsku i pokreće seriju događanja inspiriranih tenisom u partnerstvu s WTA Makarska Openom

Sports Illustrated dolazi u Hrvatsku i pokreće seriju događanja inspiriranih tenisom u partnerstvu s WTA Makarska Openom

Međunarodni medijski brend poznat po raskošnim eventima

Sports Illustrated Center Court, nova globalna serija događaja prestižnog međunarodnog medijskog brenda Sports Illustrateda ulazi u svijet tenisa s ekskluzivnom večerom za igračice turnira WTA Makarska Open hosted by Valamar i VIP zabavom s pozivnicama u Dalmacija Places Hotelu by Valamar, u srijedu, 7. lipnja. To će biti proslava ženskog sporta, tenisa i Hrvatske. Odabirom lokacije za premijerno teniskog iskustvo Sports Illustrateda Makarska se potvrdila kao destinacija vrhunskih sportskih događanja i odlične zabave.

Sports Illustrated, koji je u vlasništvu globalne platforme za razvoj brendova, marketing i zabavu Authentic Brands Group (Authentic), poznat je po svojim vrhunskim iskustvenim brendovima - Sports Illustrated Circuit Series, Club SI, Sports Illustrated 'The Party', Sports Illustrated Swimsuit Launch Week, Sportsperson of the Year Awards... Širenje na događanja inspirirana tenisom prirodna je ekstenzija Sports Illustrateda koji desetljećima prati ovaj sport.

'Iznimna nam je čast što su Authentic i Sports Illustrated odabrali WTA Makarska Open za mjesto jedne od svojih spektakularnih događanja. Ovo je veliko priznanje našem organizacijskom timu koji se svake godine trudi rasti i razvijati, a ove godine smo u grad pod Biokovom doveli jednu od najtraženijih zabava na svijetu', ističe Feliks Lukasdirektor turnira WTA Makarska Open te najavljuje dolazak i planetarno popularne pijanistice Lole Astanove.

'Sports Illustrated postao je sinonim za slavljenje sporta i ultimativno iskustvo za navijače', rekao je Matt Goldstein, potpredsjednik odjela za zabavu i posebne projekte u Authenticu. 

'Radujemo se navijačima tenisa na WTA turniru, koji predstavlja prvu aktivaciju brenda Sports Illustrated u Hrvatskoj', dodao je.

Uz vrhunsku zabavu, sjajna atmosfera i savršena lokacija Tenis centra samo na nekoliko koraka od mora razlozi su zbog čega se tenisačice s veseljem vraćaju u Makarsku, a neke od njih već su odradile prve treninge i spremne su za turnir. Tko će pobijediti ove godine doznat će se u nedjelju, 11. lipnja.

Vaša reakcija na temu