Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Stolni tenis na Braču!

Stolni tenis na Braču!

STK Split želi popularizirati ovaj sport u Dalmaciji

Od 27. rujna STK Split pokreće rekreativnu stolnotenisku ligu na otoku Braču pod nazivom Pingić Brač. Prijave traju od 15. do 22. rujna, a svi detalji o lizi i načinu sudjelovanja mogu se naći na www.brac.pingic.com


- Stolni tenis je jedan od najigranijih sportova na svijetu kada govorimo o rekreativnom levelu te prednost leži u tome što ga mogu igrati svi, bez obzira na godine ili fizičku spremu. U stolnoteniskom klubu Split se nadamo da je organizacija lige na Braču prvi korak ka popularizaciji stolnog tenisa u županiji, ali i cijeloj Dalmaciji. Vidimo se na Braču! - poručili su iz STK Splita.

Vaša reakcija na temu