Foto: bruno karadza Šuker: Ujedinjeni smo protiv egoističnih interesa najbogatijih klubova i njihovih vlasnika

Šuker: Ujedinjeni smo protiv egoističnih interesa najbogatijih klubova i njihovih vlasnika

Uefa je zadržala isti kurs, sve ono što je činila prije čini i sad - kazao je

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora Uefe, Davor Šuker, predvodio je hrvatsku delegaciju na 45. Kongresu krovne europske nogometne organizacije.

Šuker je ukazao na važnost ujedinjenih stavova Uefine obitelji.

- Još jednom smo nogometnoj Europi poslali jasnu poruku, iskazujući solidarnost ujedinjeni protiv egoističnih interesa najbogatijih klubova i njihovih vlasnika. Velika je stvar što smo jedinstveni u našim stavovima i nastojanjima da nogomet ostane onakav kakav mora biti, dostupan svima, a ne samo elitama. Kongres je bio vrlo uspješan, Uefa je zadržala isti kurs, sve ono što je činila prije čini i sad. Izuzetno mi je drago da je moj nekadašnji suigrač Zvonimir Boban postao Uefin šef nogometa, povećavši broj hrvatskih dužnosnika uključenih u razna tijela Fife i Uefe. Vjerujem da ćemo zajedničkim djelovanjem doprinijeti još boljem tretmanu hrvatskog nogometa na međunarodnoj sceni - poručio je prvi čovjek HNS-a.

Uz Davora Šukera, sudionici Uefinog Kongresa bili su i izvršni direktor HNS-a, Marijan Kustić, odnosno voditeljica međunarodnog odjela i licenciranja, Ivančica Sudac.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(95667, "");
Pregledaj komentare
29