Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TAEKWONDO KLUB MARJAN 'Djeci pružamo mogućnost da se izgrade kao osobe i ostvare svoje snove'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

TAEKWONDO KLUB MARJAN 'Djeci pružamo mogućnost da se izgrade kao osobe i ostvare svoje snove'

TK Marjan je primjer onog najboljeg u sportu što jedan klub može ponuditi djetetu

Prvi je dan školske godine, prvašićima i prvi dan njihovog školovanja i obrazovanja i početak puta koji će mnogima usmjeriti život. Jedna od važnijih odluka na tom putu je i uključenje djeteta u sport jer pored razvoja motorike i  brige o zdravlju sport je najbolje sredstvo za socijalizaciju djeteta u društvo. 

Taekwondo klub Marjan je primjer onog najboljeg u sportu što jedan klub može ponuditi za Vaše dijete. Djeluje na devet različitih lokacija u isto toliko dvorana od čega je pet centara na raspolaganju sportašima 24 sata dnevno. U suhim i grijanim dvoranama, opremljenim bogatom opremom i rekvizitima o njima brine stručni kadar koji broji nevjerojatnih 25 ljudi. Među trenerima je 11 kineziologa, a u klubu su na dispoziciji još i fizioterapeut i nutricionist. Vrhunska infrastruktura i vrhunski stručni kadar posljednjih 20 godina doveli su do nevjerojatne 82 medalje na velikim natjecanjima, olimpijskim igrama, svjetskim i europskim prvenstvima, ali ono što je još važnije doveli su do socijalizacije tisuća i tisuća djece kojima se u život uvukao sport, koji su svoje prijatelje pronašli u sportu i na taj način se makli od kompjutora, noćnih klubova, alkohola te postali geodeti, stomatolozi, fizioterapeuti, profesori, odvjetnici, programeri...

Djeci pružamo mogućnost da se izgrade kao osobe i ostvare svoje snove, a roditeljima devet lokacija u gradu omogućava da svoje vrijeme troše kvalitetnije od vožnje, traženja parkinga i čekanja dok završi trening.

Treningom u taekwondo klubu Marjan Vaše dijete razvija motoričke sposobnosti, točnije brzinu, koordinaciju, fleksibilnost, agilnost, preciznost, snagu i ravnotežu. Uči se samokontroli,  prevladavanju straha i prepreka, stječe sigurnost, samopouzdanje, poštovanje, motivaciju, disciplinu, radne navike i upornost. Kroz učenje i zdrav život, zabavu i druženje ostvaruje prijateljstva za cijeli život, socijalizira se, putuje na natjecanja i ljetne kampove. 

A najbolji primjeri vrhunskih ostvarenja u smislu sportskih rezultata su naši olimpijci iz Londona, Rija i Tokija te osvajači olimpijskih medalja, Matea Jelić, Lucija Zaninović, Toni Kanaet, Ana Zaninović i Ivan Šapina

I zbog toga, upišite i Vi svoje dijete u taekwondo klub Marjan. 

Vaša reakcija na temu