Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Taekwondo klub Marjan: Uvjeti po mjeri djeteta
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Taekwondo klub Marjan: Uvjeti po mjeri djeteta

'Djeci pružamo mogućnost da se izgrade kao osobe i ostvare svoje snove'


Taekwondo klub Marjan u Splitu djeluje na devet različitih lokacija u isto toliko dvorana od čega je pet centara na raspolaganju sportašima 24 sata dnevno. U suhim i grijanim dvoranama, opremljenim bogatom opremom i rekvizitima o njima brine stručni kadar koji broji nevjerojatnih 36 ljudi. Među trenerima je 15 kineziologa, a u klubu su na dispoziciji još i fizioterapeut i nutricionist. Vrhunska infrastruktura i vrhunski stručni kadar u posljednjih 20 godina doveli su do 121 medalje na velikim natjecanjima, olimpijskim igrama, svjetskim i europskim prvenstvima, ali ono što je još važnije doveli su do socijalizacije tisuća i tisuća djece kojima se u život uvukao sport, koji su svoje prijatelje pronašli u sportu i tako se makli od kompjutora, noćnih klubova, alkohola. 

- Djeci pružamo mogućnost da se izgrade kao osobe i ostvare svoje snove, a roditeljima devet lokacija u gradu omogućava da svoje vrijeme troše kvalitetnije od vožnje, traženja parkinga i čekanja dok završi trening - naveli su iz kluba.

Stručni tim na čelu kojeg su čak četiri olimpijska trenera ove godine je napravio pothvat za pamćenje. Na svjetskom seniorskom prvenstvu osvojili su pet medalja, više nego cjelokupni hrvatski sport u svim olimpijskim sportovima u 2023. godini zajedno. 

- I zbog toga, upišite i vi svoje dijete u taekwondo klub Marjan - poručili su. 


Vaša reakcija na temu