Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TK MARJAN Sustavni rad u klubu donio je dosad 82 svjetske, europske i olimpijske medalje!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

TK MARJAN Sustavni rad u klubu donio je dosad 82 svjetske, europske i olimpijske medalje!

Prava je rijetkost u današnjem sportu da olimpijski treneri rade s početnicima i vrtićanima

Godinama su perjanice taekwondo kluba Marjan bile sportašice, najprije Ana i Lucija Zaninović, a nakon njih Matea Jelić, Bruna Vuletić, Lena Stojković.... Medaljom Tonija Kanaeta na olimpijskim igrama u Tokiju napokon je razbijen i mit o muškom dijelu taekwondo kluba Marjan koji je živio u svojevrsnoj sjeni djevojki. 

Fenomenalne rezultate godinama ostvaruje i muški dio kluba koji se u uspjesima nadopunjuje s curama. Toni Kanaet je brončani na olimpijskim igrama u Tokiju, seniorski prvak Europe iz Rusije te trostruki seniorski viceprvak Europe. Lovre Brečić je također seniorski prvak Starog kontinenta iz Kazana 2018. godine te europski viceprvak iz Barija 2019. godine. Dolaskom Ivana Šapine, brončanog na posljednjem svjetskom prvenstvu u Manchesteru, klub je puno dobio na širini što se odrazilo na kvaliteti cijelog muškog tima. 

Šapina se plasirao na olimpijske igre gdje je izgubio u četvrtfinalu, a u ovoj godini je osvojio europsku broncu u Sofiji dok su njegovi sparing partneri Paško Božić i Josip Bilić Pavlinović postali europski viceprvaci u mlađim seniorima.

Piero Marić se vratio u svoj matični klub nakon završetka faksa i također je osvajač brončane seniorske medalje dok je Leon Glasnović stigao iz Švedske zajedno sa sestrom Nikitom u potrazi za boljim uvjetima. 

Sustavni rad u klubu donio je dosad 82 svjetske, europske i olimpijske medalje, a prava rijetkost u današnjem sportu je da olimpijski treneri rade s početnicima i vrtićanima. 

Upravo je u tom segmentu Marjan drugačiji od ostalih jer će Vaše dijete kod nas trenirati s Veljkom Laurom Šišom, Markom Novakom, Dejanom Mesarovom i Tonijem Tomasom koji iza sebe imaju troje olimpijske igre, u Londonu 2012. godine, Riju 2016. i Tokiju 2021. godine. 

Devet lokacija u gradu nudi Vam mogućnost izbora najbliže dvorane za Vaše dijete bez da morate svakodnevno voziti, tražiti parking....

Vaša reakcija na temu