Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Tonka Beriša brončana na Balkanskom prvenstvu

Tonka Beriša brončana na Balkanskom prvenstvu

Iz KK Jadran su ponosni na svoju karatašicu

Tijekom proteklog tjedna, odnosno od petka 17. studenog do nedjelje 19. studenog u glavnom gradu Slovenije održalo se 23. Balkansko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore. Na prvenstvu u Ljubljani se okupilo 1078 natjecatelja iz 13 država, dok je Hrvatsku predstavljalo 99 karatašica i karataša.

S broncom sa spomenutog natjecanja vratila se Tonka Beriša natjecateljica Karate kluba Jadran koja je nastupila u kategoriji juniorki do 53 kilograma. U konkurenciji od 29 djevojaka Tonka u prvom kolu pobjeđuje predstavnicu Grčke (0-3), dok u drugom kolu gubi od predstavnice Turske (1-9). Zahvaljujući tome što je predstavnica Turske izborila finale, Tonka je ostvarila mogućnost borbe za brončano odličje.

U nastavku Tonka pobjeđuje redom predstavnicu Srbije (0-0), predstavnicu Bosne i Hercegovine (3-2) te u borbi za odličje veoma zasluženo pobjeđuje još jednu predstavnicu Bosne i Hercegovine s rezultatom 5-1.

Iz KK Jadrana su poručili kako su iznimno ponosni na svoju predstavnicu te kako je ovo dokaz predanog rada te svijetle budućnosti koja je pred Tonkom.

Vaša reakcija na temu