Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr TOTALNI SHOW Navijači Persiba poludjeli za Jradijem, otpisani hajdukovac zaključao profil na Instagramu!

TOTALNI SHOW Navijači Persiba poludjeli za Jradijem, otpisani hajdukovac zaključao profil na Instagramu!

Navijači indonezijskog kluba su mu zatrpali profil

Bassel Jradi podigao je nevjerojatnu prašinu u Indoneziji. Otpisani hajdukovac prema pisanjima tamošnjih medija nalazi se na meti Persiba, a navijači tog kluba zatrpali su mu Instagram profil porukama da dođe u njihov klub. 

Jradiju nije preostalo ništa drugo nego zaključati svoj profil kako bi se smirila euforija te da ga ne bi zaboljela glava od 'notifikacija'.

Persib Bandung je osnovan prije 83 godine, pet puta osvojili su naslov prvaka, a procjenjuje se da imaju oko pet i pol milijuna navijača.

Vaša reakcija na temu