Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Jackson James Rice) TRAGEDIJA NA MORU Mladi sportaš (18) poginuo na pripremama za Olimpijske igre

TRAGEDIJA NA MORU Mladi sportaš (18) poginuo na pripremama za Olimpijske igre

Tužnu vijest potvrdila njegova sestra

Mladi, 18-godišnji kitesurfer Jackson James Rice preminuo je nakon nesreće koja mu se dogodila netom uoči Olimpijskih igara na kojima je ovoga ljeta trebao nastupati u Parizu. U novom sportu, kitesurfingu trebao je predstavljati Tongu, otočnu državu u Pacifiku. Službeno stoji da je Rice preminuo od posljedica utapanja.

Za vrijeme nesretnog slučaja bio je na dasci s broda, a tijelo su našli u dubini ispod broda, nakon što ga nisu uspjeli izvući na površinu, piše Večernji list.

- Bila sam blagoslovljena s najboljim bratom na cijelom svijetu, boli me što vam moram priopćiti da je preminuo. Bio je nevjerojatan sportaš koji bi nastupao na Olimpijskim igrama i vratio se s velikom, sjajnom medaljom. Imao je puno prijatelja po cijelom svijetu - napisala je na Facebooku Lily Rice, sestra preminulog Jacksona.

Vaša reakcija na temu