Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRENER SEVILLE: Dali su nam trofej i medalju, izgleda da smo pobijedili, zar ne?

TRENER SEVILLE: Dali su nam trofej i medalju, izgleda da smo pobijedili, zar ne?

Strateg Seville kao da nije mogao vjerovati što se dogodilo

Sevilla je u finalu Europske lige svladala Romu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca 4:1 i osvojila svoj sedmi naslov u tom natjecanju. Trener Seville Jose Luis Mendilibar kao da nije mogao vjerovati da su osvojili naslov.

- Ne znam vjerujem li još uvijek da smo osvojili Europsku ligu, ali primili smo trofej, dali su nam medalju i izgleda da smo pobijedili, zar ne? Pretpostavljam da ću, kada odemo na odmor, početi razmišljati o tome što smo učinili.  Loše smo ušli u utakmici, igrači Rome su nam uvijek bili blizu, nismo imali kontrolu. U drugom poluvremenu smo bili bolji, agresivniji, uzeli smo loptu i tako došli do izjednačenja. Nažalost, u produžetcima se nije ništa igralo, stalno su bili neki prekidi, ozljede, izmjene...

 Na kraju je sve ispalo dobro, pobijedili smo na penale. Odredio sam izvođače penala, ali sam rekao igračima da mogu promijeniti redoslijed ovisno kako se osjećaju. Montiel je trebao pucati peti, no oni su se sami promijenili. Meni ugovor sada ističe, ali nadam se da će mi ga produžiti, haha - zaključio je s osmijehom iskusni strateg Seville Jose Luis Mendilibar.

Vaša reakcija na temu