Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tudor: Ivan Jurić je jedan od najboljih trenera lige

Tudor: Ivan Jurić je jedan od najboljih trenera lige

Sudac je upropastio utakmicu

Hellas Verona je u 37.kolu Serie A izgubila na svom terenu od Torina 0:1. Nakon utakmice nije bio zadovoljan trener domaćih Igor Tudor.

- Željeli smo se oprostiti od naše publike s pobjedom. Bilo je malo umora, jako se malo igralo. Sucu je utakmica isklizla iz ruke, jednostavno se pogubio. Bilo je dosta tenzije na terenu, a za takvo ponašanje je najzaslužniji sudac. Igrali smo s tri napadača, ali bez klasičnog tipa Baraka - izjavio je Hrvat na klupi Verone.

- Bilo je puno lijepih pobjeda ove sezone, primjerice moja prva utakmica na klupi Verone kada smo pobijedili Romu. Naravno da ih porazi moraju poništiti, inače bismo imali 80 bodova.  Torino se dobro snašao, Ivan Jurić je jedan od najboljih trenera u ligi - zaključio je Igor Tudor.

Vaša reakcija na temu