Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com TUŽNA VIJEST Mlada rukometašica preminula u 20. godini

TUŽNA VIJEST Mlada rukometašica preminula u 20. godini

Uzrok se još ne zna

Španjolsku je potresla tužna vijest. Mlada rukometašica Blanca Guillen Sanchez preminula je u 20. godini života u svom domu, a uzrok smrti još uvijek nije poznat.

Sanchez je, prema medijskim napisima, prije godinu dana saznala da ima tešku bolest, zbog čega nije igrala rukomet, a sada je nažalost stigla užasna vijest o preranom odlasku djevojke pred kojom je bio život. Mlada rukometašica studirala je i dobila diplomu biomedicinske inženjerke, piše Marca, a prenosi gol.hr.

Cartagena, rukometni klub za koji je igrala Sanchez, oprostio se od mlade rukometašice emotivnom porukom.

'Zajedno, grleći jedni druge sa suzama u očima, moramo ti reći da ćemo se uskoro ponovno vidjeti. Danas moramo prihvatiti najteži poraz, ali znamo da će, gdje god da se nalaziš, tvoj osmijeh davati život. Od danas igraš u drugoj ligi, ali to činiš ruku pod ruku s Bogom, našim Ocem, i s ciljem brige i zaštite za sve naše navijače', poručili su iz kluba.

Vaša reakcija na temu