Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TUŽNA VIJEST Preminuo je Duško Krstulović, legendarni predsjednik Gusara

TUŽNA VIJEST Preminuo je Duško Krstulović, legendarni predsjednik Gusara

Emotivnom porukom od njega su se oprostili splitski veslači

U 83. godini, nakon teške bolesti, preminuo je Duško Krstulović, legendarni predsjednik HVK Gusar. 

U njegovom mandatu, od 1999. - 2010., veslači Gusara osvojili su 22 naslova prvaka Hrvatske, tri Svjetska kupa, četiri medalje na Svjetskim prvenstvima i dvije olimpijske medalje.

Od omiljenog šjor Duška oprostili su se iz splitskog Gusara.

'Meni je Gusar sve u životu...

Ovo je rečenica koju ste uvik čuli kad bi sa šjor Duškon pričali... Ovom rečenicom su počinjali svi razgovori o klubu u kojeg je šjor Doško ugradio čitavog sebe. Od malih nogu, na Matejušku pa do zadnjeg dana, Gusar, Gusar i samo Gusar. Čak i ove zadnje dane kad smo znali da ga je bolest baš stisnila, stegla, opet bi nazva i pita: 'Šta ima na pontonu, koliko ima dice i naravno, igraju li moji na Balote?'. 

Veliki predsjednik, veliki gusaraš, pravi Splićanin od kolina... Mogli bi danima pričati štorije o šjor Dušku i oćemo, jer takav život mirita da se pričaju štorije, mirita da ga pamtimo, da se sićamo... Adio šjor Duško, Adio prežidente... ... Meni je Gusar sve u životu...', stoji u Facebook objavi.


Vaša reakcija na temu