Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Veliki remont na Old Traffordu, dvanaest igrača napušta klub nakon isteka sezone

Veliki remont na Old Traffordu, dvanaest igrača napušta klub nakon isteka sezone

Ostaje Cristiano Ronaldo

Odbrojani su dani šestorici prvotimaca i šestorici mladih igrača rezervne momčadi Manchester Uniteda, navode engleski mediji. 

Paul Pogba je najzvučnije ime među odbrojanim prvotimcima kojima ugovor ističe za mjesec dana. Za osvajača Svjetskog prvenstva s Francuskom su zainteresirani PSG, Juventus i Manchester City. Jesse Lingard je prošle godine sjajno igrao na posudbi u West Hamu, ali se ove sezone nije naigrao u dresu 'crvenih vragova' i on će na ljeto promijeniti sredinu. Za njegove usluge su najzagriženiji Milan i Inter. Među otpisanima je i Edison Cavani, 35-godišnji urugvajski napadač je na meti španjolskih klubova, a najzagriženiji se čini Real Sociedad. Među otpisanima su i Nemanja Matić, Juan Mata i rezervni vratar Lee GrantOndrej Mastny, Reece DevineCharlie Wellens, Connor Stanley, D'Mani Mellor, Mateo Mejia i Dylan Levitt su mladi igrači iz rezervne momčadi kojima u lipnju ističe ugovor.

 No zato je Erik ten Hag  izrazio želju da zadrži Cristiana Ronalda i čini se da će Portugalac i dogodine nositi dres 'crvenih vragova'.


Vaša reakcija na temu