Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hrvatski boksački savez VELIKO PRIZNANJE Splićanin Jurica Runtić izabran za direktora Marketinške komisije Svjetske boksačke federacije IBA-e

VELIKO PRIZNANJE Splićanin Jurica Runtić izabran za direktora Marketinške komisije Svjetske boksačke federacije IBA-e

Do prestižne funkcije stigao među brojnim kandidatima, i to jednoglasno

Jurica Runtić, predsjednik Nadzornog odbora HBS-a, na izvanrednom kongresu Svjetske boksačke federacije IBA-e u Erevanu u Armeniji izabran je za direktora Marketinške komisije IBA-e (Chairman of Marketing Committee IBA)! Veliko je to priznanje za Hrvatski boksački savez, cijeli hrvatski boks i hrvatski sport.

Runtić je na prestižnu funkciju između velikog broja kandidata izabran jednoglasno na prijedlog predsjednika Europske boksačke federacije EUBC-a i člana Izvršnog odbora IBA-e (Board of Directors) dr. Ioannisa Filippatosa (Grčka).

Splićanin Jurica Runtić dugogodišnji je djelatnik u boksu, a ove godine odlukom Izvršnog odbora EUBC-a (Board of Directors) imenovan je u EUBC-ovu komisiju za promociju i marketing (EUBC Communication & Marketing Committee), dok je dr.sci. Saša Krstulović izabran u trenersku komisiju Europske boksačke federacije (EUBC Coach Committee), izvijestili su iz Hrvatskog boksačkog saveza.

Bono Bošnjak, predsjednik HBS-a, u prijašnjim mandatima član Izvršnog odbora EUBC-a, tada je imenovan za dopredsjednika EUBC-ove Natjecateljske komisije, najvažnijeg tijela koje odlučuje o organizaciji i domaćinstvu svih velikih europskih prvenstava i turnira.

Hrvatski boksački savez prošle je godine od EUBC-a i primio nagradu za nacionalni savez s najboljim projektima za razvoj i promociju boksa.

'Čestitamo gosp. Jurici Runtiću na novoj prestižnoj funkciji u Svjetskoj boksačkoj federaciji IBA-i', poručili su.

Na izvanrednom kongresu IBA-e u Erevanu potvrđen je mandat predsjednika Svjetske boksačke federacije Umara Kremljeva iz Ruske federacije. Velikom većinom glasova (podrška 106 nacionalnih federacija, protiv 36 nacionalnih federacija, a 4 suzdržane) skupština Svjetske boksačke federacije izjasnila se protiv prijedloga Međunarodnog olimpijskog odbora o novom glasovanju i izborima za predsjednika IBA-e.

Na kongresu u Erevanu Izvršni odbor IBA-e potvrdio je između 50 kandidata i novog glavnog tajnika Svjetske boksačke federacije - umjesto dosadašnjeg Mađara Istvana Kovacsa imenovan je grčki dužnosnik George Yerolimpos, donedavni član vodstva Olimpijskog odbora Grčke.

Vaša reakcija na temu