Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO 'Mali junaci' u sinjskim vrtićima

VIDEO 'Mali junaci' u sinjskim vrtićima

Eksperimentalna škola

NK Junak Sinj nastavio je s provedbom projekta eksperimentalne škole 'Mali Junaci' koji je obuhvatio i vrtićke skupine, a posebno djecu od 5 i 6 godina starosti.

Ovoga puta program se  provodio u dječijem vrtićiću 'Bili Cvitak' gdje  se u sportskom ozračju i ugodnoj atmosferi najmlađima ukazalo  na vrijednosti i prednosti sporta i sportskog načina života. Djeca su uživala te su iskazala veliki interes, a NK Junak Sinj će povećati broj angažiranih trenera kako bi sva djeca ostvarila pravo upisa.

Podsjetimo, projekt je sufinanciralo Ministarstvo turizma i sporta u iznosu od 91.700 kn, dok će NK Junak Sinj sudjelovati u iznosu s 27.000kn vlastitih sredstava.

Projekt Eksperimentalne škole nastavlja se  idući tjedan kada će se posjetiti  ostali vrtići. Treninzi će se održavati nekoliko puta tjedno u jutarnjem i popodnevnom terminu. Svi prijavljeni biti će uključeni u najskorijem roku.


Predsjednik NK Junak Frano Boko zahvalio se svim sudionicima u projektu:

'Zahvaljujem se svima, a posebno ravnateljici vrtića Mirjani Pavić, svim tetama u vrtiću i OŠ Marko Marulić koja nam je ustupila igralište na korištenje. Zahvalni smo i Gradu Sinju koji prati rad škole te nas u svakom smislu podržava u provedbi projekta te nam je potpora u promociji sporta među našim malim junacima', istaknuo je Boko.

U videu  možete vidjeti kako je samo druženje izgledalo te možete poslušati izjave direktorice vrtića Mirjane Pavić, predsjednika Junaka Frane Boke te kondicijskog trenera Drage Horvata.


Vaša reakcija na temu