Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / Facebook: NK Solin VIDEO: NK Solin dobio jedne od najmodernijih svlačionica

VIDEO: NK Solin dobio jedne od najmodernijih svlačionica

Obnovljene su i uređene i ostale klupske prostorije

Iz nogometnog kluba Solin objavili su kako su, zahvaljujući Gradu Solinu, dobili novouređene svlačionice, i to jedne od najmodernijih u HNL-u. Naveli su kako su opremljene po najsuvremenijim UEFA standardima. 

- Dragi nogometaši, veliki i mali, dragi navijači, svi kojima je NK Solin u srcu - isplatilo se bit strpljiv.

Osim svlačionica, obnovljene su i uređene i ostale klupske prostorije: sala za sastanke, soba za tajnika, trenere, medicinska soba, prostor za doping kontrolu, nova svlačionica za suce, s posebno izdvojenom svlačionicom za sutkinje, kutak za ekonoma, pomoćne prostorije...

Ali, ni to nije sve jer uskoro nas čeka uređenje i opremanje teretane na katu objekta, rekonstrukcija i uređenje istočne i zapadne tribine i još puno, puno lijepih iznenađenja.

Ako tome dodamo da je upravo danas potpisan Sporazum o partnerstvu s najdražim klubom - splitskim Hajdukom, onda doista imamo razloga bit sretni -  poručili su iz kluba.

Kako izgledaju nove svlačionice i klupske prostorije, može se vidjeti na snimci koju su objavili.


Vaša reakcija na temu