Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO PUN PRVAKINJA Pogledajte što poručuju sportašice najuspješnijeg ženskog kluba u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

VIDEO PUN PRVAKINJA Pogledajte što poručuju sportašice najuspješnijeg ženskog kluba u Splitu

Taekwondo klub Marjan je pravi izbor za Vaše dijete

Rezultati sportašica taekwondo kluba Marjan posljednjih 20 godina lansirali su ga do najuspješnijeg ženskog kluba u gradu Splitu. S preko 60 osvojenih medalja na svjetskim i europskim prvenstvima te olimpijskim igrama najbolji su izbor za Vašu djevojčicu da se i ona afirmira kroz sport i nastavi put koji su započele Ana i Lucija Zaninović, nastavile Matea Jelić, Bruna Vuletić, Lena Stojković...

Iz redova taekwondo kluba Marjan stigla su tri naslova najbolje sportašice Hrvatske, sedam naslova europskih seniorskih prvakinja, pet nastupa na olimpijskim igrama te dvije ženske olimpijske medalje, Lucije Zaninović u Londonu i Matee Jelić u Tokiju, a njima u čast postavljene su i ploče na Zapadnoj obali.

Tražite li mjesto za svoje dijete u sportu - taekwondo klub Marjan je pravi izbor. 

Vaša reakcija na temu