Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
XAVI: Kad ne zabiješ taj drugi gol, protivnik će uvijek imati šansu izjednačiti

XAVI: Kad ne zabiješ taj drugi gol, protivnik će uvijek imati šansu izjednačiti

Trener 'blaugrane' je zadovoljan ostvarenim ciljevima

Barcelona je u četvrtfinalu španjolskog Kupa kralja na svom Nou Campu pobijedila Real Sociedad 1:0, i plasirala se u polufinale.

Strijelac jedinog pogotka je bio Ousmane Dembele u 52. minuti. 'Blaugrani' je to sedma pobjeda za redom u svim natjecanjima. Utakmicu je prokomentirao trener Barcelone Xavi.

- Moram biti zadovoljan, vodimo na tablici, osvojili smo superkup i sada smo u polufinalu Kupa kralja. Falilo nam je danas agresije pred golom suparnika. Pobijedili smo 1:0 i to je dobro, ali kad ne zabiješ taj drugi gol, protivnik će uvijek imati šansu za izjednačenje. Otkad sam ja došao, Dembele je napredovao strahovito. On je noćna mora za svakog protivničkog beka. Ranije je znao biti kritiziran i izviždan. Nije to zaslužio. Danas je dobio 'standing ovation' i baš sam sretan zbog njega - zaključio je trener Barcelone Xavi.

Vaša reakcija na temu