Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
XAVI: Volim VAR, zbog njega je sve poštenije

XAVI: Volim VAR, zbog njega je sve poštenije

Trener Barcelone je bio iznenađen Ancelottijevom reakcijom

Barcelona je u El Classicu preokretom svladala Real 2:1 i praktički osigurala naslov prvaka. 'Blaugrana' sada bježi Realu velikih 12 bodova. Presretan je nakon utakmice bio trener Barcelone Xavi.

Ključno je bilo da ne gubimo lopte i tako dozvolimo Realu da nas kontrira. Real je ubojit u takvoj igri. Patili smo u drugom dijelu, mislim da smo bili bolji. Vrijeme je da se oda počast ovim igračima, koji su bili dosta kritizirani u zadnje vrijeme. Sergi Roberto, ne znam što da više kažem o njemu. U svakoj drugoj momčadi on bi bio cijenjen. Ovdje ga se kritizira. On je primjer svima i sjajno je biti njegov trener - izjavio je trener Barcelone, koji je potom prokomentirao završnicu prvenstva.

- Za mene nije gotovo prvenstvo jer imamo 12 bodova prednosti. Imamo odličnu sezonu u ligi, ali još nije gotovo - izjavio je Xavi, kojeg su potom novinari upitali za komentar izjave trenera Reala Carla Ancelottija, koji je izrazio sumnju u zaleđe Marca Asensia.

- Zaleđe je bilo i Ancelotti me iznenadio sa svojim izjavama. Više ne trebamo raspravljati. Rezultat je zaslužen i zato volim VAR. Bez njega je sve puno teže, a s njim je rezultat pošteniji - zaključio je Xavi.

Vaša reakcija na temu