Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bruno Karadža 'Bija je velika nada karatea, šteta šta je prominija sport'

'Bija je velika nada karatea, šteta šta je prominija sport'

U prilogu pogledajte fotogaleriju Bruna Karadže

Ne stišavaju se dojmovi oko jučerašnje utakmice Hajduka i Lokomotive. Priča se o igri i suđenju, a zanimljiv komentar je napisao kolega Marin Maljković s Radio Dalmacije.

'Od prve četiri utakmice 10. kola HT 1. HNL, domaćini su u 3 drastično oštećeni. Šibenik za čisti drugi žuti Osijekovom Topčagiću, Gorica za čisti penal na kraju utakmice s Rijekom, a Hajduk za penal u otvaranju utakmice s Lokomotivom.

Prvo, osuđujem napad na Bebeka u Sinju. Nasilje nije rješenje nijednog problema u svitu. Drugo, osuđujem i skandiranje koje poziva na ubojstvo. I tovara i čovika. Treće, osuđujem njegovo suđenje. I aroganciju. Prije 8 godina je nakon ruke Vrsaljka Tinu Svenu Sušiću reka: 'Ne mogu ti ja to sudit'. Nije reka da nije ruka, nije reka da nije penal, nego da on to ne može sudit. Sad je Livaji pokaza žuti uz riječi: 'Imamo VAR'. Moga je reć i: 'Imamo Hrvatsku!' 

A lik je bija svira penal za Real zbog igranja rukom kad je Ronaldo pogodija Srnu balunom u leđa. Bija je velika nada karatea. Šteta šta je prominija sport. Ne toliko za njega koliko za nas. I za sport.

P.S. Skandiranja su krenila s Istoka, ne sa Sjevera. A Istok se nikad ne žesti bez debelog razloga. Sjever obično puno lakše i brže plane'.

Vaša reakcija na temu