Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka  Biuk sasvim blizu, kod Mlakara je nešto kompliciranija situacija

Biuk sasvim blizu, kod Mlakara je nešto kompliciranija situacija

Dogovaranje posudbi

Stipe Biuk je sasvim blizu povratka u Hajduk. Valladolid ga pušta na Poljud i preuzet će dio plaće, dok će dio snositi Hajduk. 

Interes Španjolaca je da Biuk igrama sebi opet podigne cijenu, te da ga u budućnosti transferiraju, s obzirom da u ovom trenutku na njega ne računaju. Hajduku je, pak, on pojačanje i tu ne treba ništa dodati.

Kod Jana Mlakara je situacija kompliciranija. Slovenac bi rado natrag na Poljud, ali Pisa bi ga pustila jedino ako Hajduk preuzme cijelu plaću, te još traže i nešto odštete za posudbu.

Vidjet ćemo hoće li Talijani popustiti, sve ovisi o dogovoru klubova, ali što se igrača tiče, Mlakar bi se vratio, a Kalinić i Gattuso bi ga rado imali u kadru.

Vaša reakcija na temu