Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka 'Kalik je možda mislima bio u Splitu'

'Kalik je možda mislima bio u Splitu'

Zanimljiva izjava

Zanimljivu izjavu je nakon pobjede nad Lokomotivom rekao trener Gorice Samir Toplak:

'Bolje da sam bio pjevač, ne bih doživljavao ovakve stresove, ovo me ubilo. I prošla je bila 3:3, sad se okrenulo na našu stranu. Stvarno sam sretan zbog igrača koji su trebali duševnu hranu. Nisam sumnjao u njih, ali nešto se uvuče pod kožu pa izgleda kao u prvom poluvremenu'.

Još je kazao:

- Ulazak Suka i njegove agresivnosti nas je podigao, cijelu ekipu. Kalik nam se vratio, u prvom poluvremenu je možda mislima bio u Splitu. Momčad je izvukla maksimum, ono što smo izvukli tri puta s linije su trenuci kad moramo biti zajedno. Čestitam svima, ne samo igračima nego svima u klubu koji su radili i vjerovali.

Vaša reakcija na temu