Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'Naš Hajduk' se zahvalio Brbiću: Spasili ste klub od sigurne propasti, ulazite u hajdučki panteon besmrtnika!

'Naš Hajduk' se zahvalio Brbiću: Spasili ste klub od sigurne propasti, ulazite u hajdučki panteon besmrtnika!

Novim ljudima koji će preuzeti odgovornost želimo svu sreću i dajemo našu punu podršku

Udruga Naš Hajduk javno je zahvalila Marinu Brbiću na svemu što je učinio na čelu Hajduka. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti...

Zahvala predsjedniku Uprave Marinu Brbiću

Poštovani,

Svaki rastanak je nekako težak i ostavlja gorak okus, valjda je to u prirodi razdvajanja ljudi.

Posebice kad odlaze veliki ljudi. Svi mi uistinu jesmo prolazni, te jedino Hajduk ostaje za vječnost, no neki među nama su se svojim djelima posebice istakli. 

Marine, Vi ste jubilarni 50. predsjednik Hajduka, ali bit ćete zapamćeni po nečemu mnogo vrjednijem od toga. Imali ste petlje i hrabrosti izložiti se i preuzeti odgovornost kada je to malo tko htio i uopće se usudio, u užasno teškim okolnostima i bremenitim vremenima. I ne samo to, već ste i uspjeli u svom temeljnom zadatku - svojim predanim i kvalitetnim radom ste spasili Hajduk od sigurne propasti. Odlazite kao pobjednik. Osigurali ste da niz generacija ne izgubi svoja lijepa sjećanja i iskustva ekstatične radosti, a niz onih generacija koje tek dolaze - nepresušni izvor nadahnuća i našeg kolektivnog identiteta. S punim pravom ulazite u hajdučki panteon besmrtnika, onih čije su zasluge za dobro Kluba nemjerljive. 

Na nama je samo da Vam od srca, baš onako hajdučki iskreno, zahvalimo na svemu i poželimo svako dobro u nastavku Vašeg životnog puta u nadi da ćemo se ponovo sresti i, tko zna, možda i opet surađivati. Ljudima poput Vas, vrata su uvijek otvorena.

Novim ljudima koji će preuzeti odgovornost navigavanja Hajdukom želimo svu sreću i dajemo našu punu podršku.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare