Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'Neće nitko pobijediti Zorana Zekića šest puta zaredom!'

'Neće nitko pobijediti Zorana Zekića šest puta zaredom!'

'U drugom dijelu smo bili za nijansu bolji'

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić nakn remija protiv Dinama je rekao:

- Mogu se malo našaliti, neće nitko pobijediti Zorana Zekića šest puta zaredom! Bilo je dosta razloga za brigu prije utakmice, to se posebno odnosi na našu formu u protekla dva susreta, potom smo u drugoj minuti primili gol, svaka čast Drmiću na eurogolu, ali mislim da smo nakon toga jako dobro držali loptu i koristili dubinu. U drugom dijelu smo bili za nijansu bolji, ali nažalost nismo imali preciznosti.

U prvom dijelu sezone je doživio dva uvjerljiva poraza od Dinama, je li mu to stvaralo određeni pritisak?

- Takvi ti detalji stvaraju određenu frustraciju, ipak smo svi mi živa materija. Nekad je to izgledalo kao da smo se predali bez borbe, iako smo zadnju utakmicu izgubili 4:1, a sve do sedamdeset i neke minute se to lomilo. Zaista sam sretan zbog momčadi, ovaj bod i igra će nam dati veliki poticaj za dalje.

 

Vaša reakcija na temu