Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka 'Razbili smo led, sada je sve moguće'

'Razbili smo led, sada je sve moguće'

Split je u drami svladao Zadar u trećoj utakmici finala

Split je u drami, nakon produžetka na Gripama svladao Zadar 83:75 te u finalu smanjio na 1:2.

- Opet smo loše otvorili utakmicu. Zadar je dominirao čvrstoćom, a mi smo igrali presporo. Iskreno, na prvu mi padaju standardne floskule. Momci su odigrali nevjerojatno požrtvovno. Tako ćemo morati igrati i u srijedu. Razbili smo led, sada je sve moguće. Kada igraš borbeno neke ti se stvari moraju vratiti. Bitno je da smo pokazali karakter. Prije utakmice sam rekao da je najbolji scenarij da gubimo 15 razlike i dobijemo u gusto - rekao je trener Splita Milan Karakaš, a zatim dodao:

- Drugo poluvrijeme plus produžetak smo imali 11 skokova više. To je jedan od ključeva naše pobjede.

Dotakao se i sjajnog izdanja Roka Ukića koji je zabio 30 poena.

- Roko je odigrao baš kapetanski. Svaki put kada je trebalo dao je nevjerojatno teške koševe. Ali, ovo je timski sport. Svatko je dao svoj dio, a Roko je dao ono što se i očekivalo od njega. On je ovakvih utakmica odigrao na stotine.

Vaša reakcija na temu