Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
'Split je najljepši grad na svijetu, u kojemu sam upoznao najzajebanije ljude na svijetu'

'Split je najljepši grad na svijetu, u kojemu sam upoznao najzajebanije ljude na svijetu'

Susret s Ćirom u centru grada

Kamera našeg Joška Jakovića snimila je danas u Splitu Ćiru Blaževića. Njegov dolazak u centar grada izazvao je veliku pažnju, malo nakon fotografije stvorio se red onih koji su poželjeli zajedničku sliku s trenerom koji je 1998. godine s Hrvatskom osvojio broncu na SP-u u Francuskoj. Ćiro je bio jako dobro volje, a nakon svega je rekao: 

- Split je najljepši grad na svijetu, u kojemu sam upoznao najzajebanije ljude na svijetu!

Ne zaboravimo i da je četiri mjeseca 2005. godine bio trener Hajduka, što mu je bila jedna od najlošijih epizoda u karijeri.

Rekao je da će otići na današnju utakmica 'bijelih' s Istrom, predviđa da će biti teška utakmica za Hajduk, ali više puta je ponovio da je loš prognozer.


Vaša reakcija na temu