Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka 'Zašto ne bismo osvojili zlato u Ligi nacija i da opet imamo doček u Hrvatskoj?'

'Zašto ne bismo osvojili zlato u Ligi nacija i da opet imamo doček u Hrvatskoj?'

'Na Poljudu će protiv Walesa biti fešta, veselje, proslava'

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić stigao je u Split na turnir 'Ćetiri kafića - memorijal Dino Petrinović', gdje je dočekan ovacijama. Nakon dočeka u Zagrebu, pa u Varaždinu i Livnu, upitan je je li se uopće uspio odmoriti...  

- Ovo je zadnje, ali kad vidim koliko je emocija i ljubavi u Splitu, nemam pravo biti umoran. Ovo je moje veselje, moj ponos, pun sam emocija. To je velika tradicija od 20 godina koja se ne propušta. Velika pohvala, ovo je prelijepo, humanitarna akcija i nama je čast ovdje biti. Ovdje nema pobjednika, svi su tu pobjednici i neka publika uživa u majstorijama.

Potom je dodao: 

- Velika je stvar za Hrvatsku biti drugi pa treći na svijetu. Ni puno veće sile ne mogu to napraviti. Mi smo sve ujedinili u jedno i napravili rezultat. Kakva je Hrvatska ovih dana, takva treba biti uvijek. 

Na kraju je upitan o kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, hoće li Luka Modrić nakon Lige nacija i tamo nastupiti...

- Kad sam doživio ovo u Splitu, vidim samo Wales, protiv kojega igramo na Poljudu 25. ožujka prvo kolo kvalifikacija za Euro. Bit će fešta, veselje, proslava. Što se tiče Lige nacija, zašto ne bismo osvojili zlato i da opet imamo doček u Hrvatskoj? ja se tome veselim - zaključio je Dalić.

Vaša reakcija na temu