Foto: Joško Šupić Crnica na Gripe stiže predvođena bivšim članovima Split Tommyja Pericom, Pavićem i Perišićem

Crnica na Gripe stiže predvođena bivšim članovima Split Tommyja Pericom, Pavićem i Perišićem

Izuzetno smo spremni i željni pravih utakmica - rekao je Josip Suton

Polufinalna serija prvenstva Hrvatske u futsalu kreće ovog petka u 20 sati na Gripama. Protivnik splitskim 'bijelima' bit će šibenska Crnica koja je u pravom trileru izbacila favorizirani Vrgorac iz daljnjeg natjecanja. Igrači Mladena Perice Štrle tako su postali najbolji debitanti HMNL. Ulazak u prvu ligu i odmah plasman u polufinale svakako zaslužuje duboki naklon i respekt.

Igrači Split Tommyja itekako spremno dočekuju ovaj susret - prošlo je skoro mjesec dana od posljednje utakmice 'bijelih'. Upravo u svojoj posljednjoj utakmici, Split Tommy je dominantnom igrom porazio Crnicu rezultatom 3:0. No, sve što se dogodilo u prva 22 kola, jednostavno treba zaboraviti. Ispred nas je novi početak i nova Crnica. Prva i pretposljednja prepreka od konačnog cilja.

Predvođena bivšim trenerom i igračima Split Tommyja - Mladenom Pericom Štrlom, Nikolom Pavićem i Stjepanom Perišićem, Crnica će sigurno još jednom htjeti prirediti iznenađenje, ali s druge strane se nalaze izuzetno motivirane trupe trenera Victora Acoste Garcie. Željni igre i nadigravanja 'bijeli' jedva čekaju da ovaj susret započne!

- Dugo je trajala pauza od naše posljednje službene natjecateljske utakmice pa do ove polufinalne s Crnicom, skoro punih mjesec dana. Zbog toga smo možda izgubili onaj natjecateljski ritam, ali s druge strane, izuzetno smo spremni i željni pravih utakmica! – izjavio je kapetan Josip Suton

Mogu li Šibenčani iznenaditi u polufinalu kao što su to napravili u četvrtfinalu ili će 'bijeli' još jednom potvrditi svoju iznimnu kvalitetu saznat ćemo već u petak!

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14