ADAM GYURCSO Ovo je ogroman iskorak za mene, mislio sam da ću u Hajduku završiti u B momčadi!

ADAM GYURCSO Ovo je ogroman iskorak za mene, mislio sam da ću u Hajduku završiti u B momčadi!

Danas je predstavljen u Osijeku

Adam Gyurcso danas je i službeno predstavljen u Gradskom vrtu kao novi igrač Osijeka, te je u konkurenciji za susret s Varaždinom koji je na rasporedu u petak. 

- Zasad smo s Adamom dogovorili suradnju do ljeta. Nastavili smo listu dovođenja reprezentativaca. Sretni smo da je tu s nama. Želim mu puno zdravlja i da nam pomogne u našim nastojanjima u ostvarenju ciljeva. Sigurno će pojačati konkurenciju na krilu gdje imamo Bohara, Bočkaja i Ercega. Želim mu da zaigra što prije i da zabije važne golove- Htio sam ga dovesti dok sam bio trener Lecha. Kada smo dobili informaciju da bi ga bilo moguće dovesti nismo puno razmišljali. Sve smo izrealizirali u 24 sata. I s Hajdukove strane je sve bilo korektno  - rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica, a zatim je riječ dobio bivši igrač Hajduka.

- Sretan sam što sam ovdje. Zahvalan sam što mi se u trenutnoj situaciju pružila ovakva prilika. Trener me doveo jer ima povjerenja u mene i vjerujem da ću se uspjeti nametnuti. Svjestan sam da je konkurencija u momčadi velika. Znam da je cilj osvajanje prvenstva. Nadam se da ću dati svoj doprinos u ostvarenju tog cilja. 

Jesi li se čuo s Kleinheislerom prije dolaska?

- Razgovarao sam s njim, ali mi nije morao puno toga reći. Igrao sam već protiv Osijeka s Hajdukom, znam da je momčad jaka.

Kada je došlo do prvog kontakta s Osijekom?

- Smatram da je ovo bolja sredina za mene nego situacija u kojoj sam bio. Mislio sam da bih mogao završiti u B momčadi Hajduka kao što su neki drugi igrači. Mislim da je ovo ogroman iskorak za mene. 

U kakvom si fizičkom stanju?

- Nisam puno izgubio. Trudio sam se kretati za vrijeme karantene koliko god sam mogao. Vidjet ćemo na utakmicama u kakvom sam fizičkom stanju.

Kakav je bio osjećaj u dresu Hajduka igrati u Gradskom vrtu protiv Osijeka?

- Utakmice u Osijeku su uvijek bile izuzetno zahtjevne, atmosfera je uvijek bila odlična. Drago mi je da ću sada tu atmosferu osjetiti kao igrač Osijeka. Jedva čekam da se navijači vrate na tribine.

Kako gledaš na konkurenciju i na kojoj se poziciji najbolje osjećaš?

- Osjećam se bolje na lijevoj strani, ali nemam problema s tim što je konkurencija jaka. To mi je samo dodatna motivacija da se izborim za svoje mjesto. Drago mi je što je ekipa jaka - zaključio je Gyurcso. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(90007, "");
Pregledaj komentare