Akcija učlanjivanja DPH Zadar ove subote na Narodnom trgu

Akcija učlanjivanja DPH Zadar ove subote na Narodnom trgu

Na Narodnom trgu će biti prisutni i pripadnici Torcide zadarske regije preko kojih ćete moći dati podršku obilježavanju 70 godina od osnutka najstarije navijačke skupine u Europi

Društvo prijatelja Hajduka Zadar u suradnji s Odjelom za članstvo u subotu, 18. siječnja od 10 do 13 sati na Narodnom trgu održat će akciju učlanjivanja u HNK Hajduk. Svoje članstvo mogu obnoviti svi dosadašnji članovi, a osim toga moguće je učlaniti se i po prvi put. Cijena produženja članstva za punoljetne osobe iznosi 100 kuna, a za maloljetne 50 kuna. Napominje se da će svi oni koji se učlane u subotu svoje iskaznice dobiti na licu mjesta. 

Uz učlanjivanje bit će moguće informirati se i uključiti u projekt 'Za sva vrimena'. Akcija učlanjivanja na Narodnom trgu je prva u tekućoj godini, a vodstvo Društva prijatelja Hajduka Zadar najavljuje slične akcije u okolnim mjestima kao što je to bio običaj i proteklih godina. Osim učlanjivanja na rasporedu su i druge aktivnosti o kojima će svi zainteresirani biti na vrijeme obaviješteni. 

- Pozivamo sve prijatelje kluba, ali i one koji će to tek postati da se odazovu akciji i još jednom pokažu bezgraničnu ljubav prema najvećem hrvatskom klubu. Osim toga, svi oni koji imaju želje sudjelovati u sličnim aktivnostima u budućnosti slobodno nam se mogu osobno javiti na trgu ili kontaktirati nas preko naših službenih kanala na Facebooku i web stranici. – poručuje tajnik DPH Zadar, Ante Grbić. 

Na Narodnom trgu će biti prisutni i pripadnici Torcide zadarske regije preko kojih ćete moći dati podršku obilježavanju 70 godina od osnutka najstarije navijačke skupine u Europi. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57388, "");
Pregledaj komentare