Ako imate u džepu kunu i 60 lipa, tada možete kupiti klub kojega je Hajduk prije deset godina eliminirao iz Europe

Ako imate u džepu kunu i 60 lipa, tada možete kupiti klub kojega je Hajduk prije deset godina eliminirao iz Europe

Cijena je smiješna, no unatoč tome kupaca baš i nema na vidiku

Imate li u džepu kunu i 60 lipa? Vjerojatno imate, i pitate se što bi mogli s tim novcem. Ako ste zainteresirani mogli bi kupiti Dinamo iz Bukurešta!

Rumunjski velikan osnovan prije 71 godinu proživljava jako teško razdoblje. Financijska situacija je loša, a vlasnik Ionut Negoita umoran je od svega i želi se riješiti kluba. Iz tog je razloga i izvjesio ovu smiješnu cijenu za prodaju, no unatoč tome kupaca baš i nema na vidiku.

Negoita je zbog problema s financijama jasno poručio; svi su na prodaju! Prvi je to iskoristio Dan Nistor koji je otišao u Universitateu Craiovu za 275.000 eura odštete. No, kako je krenulo to sigurno neće biti jedini odlazak iz Bukurešta ove zime. Njegov odlazak nije dobro sjeo ni navijačima koji već neko vrijeme iskazuju svoje nezadovoljstvo načinom kako se vodi njihov voljeni klub. 

- Dinamo ne može više ovako nastaviti. Ja bih kupio klub, ali bi se za dvije-tri godine doveo u istu ovu poziciju. Klubu su potrebni mladi ljudi puni entuzijazma, u ovu situaciju klub je došao zbog onih koji su ga vodili bez ikakve vizije - komentirao je legendarni Mircea Lucescu koji je kao igrač i trener Dinama osvojio ukupno 11 trofeja.

Ne tako davno, u ljeto 2010. godine u trećem pretkolu Europske lige igrali su protiv Hajduka, a devet i pol godina kasnije nalaze se na rubu provalije.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(56882, "");
Pregledaj komentare