Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hajduk.hr ALEKSANDAR TRAJKOVSKI: Bitno je uzeti tri boda, drago mi je igrati s Perišićem!

ALEKSANDAR TRAJKOVSKI: Bitno je uzeti tri boda, drago mi je igrati s Perišićem!

'Ovdje je uvijek teška utakmica'

Aleksandar Trajkovski zabio je drugu utakmicu zaredom. Makedonski napadač svojim je golom donio Hajduku tri boda u Koprivnici. 

- Ovdje je uvijek teška utakmica, znamo to od prije. Težak teren. Prvo poluvrijeme smo dominirali, imali smo dosta šansi da imamo vodstvo od 2, 3:0, ali nismo uspjeli. Na kraju je bitno uzeti tri boda i nastaviti dalje - rekao je Trajkovski kojem je za pogodak asistirao Josip Brekalo, baš kao i protiv Osijeka.

- Slična situacija kao i protiv Osijeka. Imamo dobru konekciju, nadam se da će tako biti i dalje.

Što je nedostajalo da se ranije riješi utakmica?

- Nismo iskoristili šanse u prvom poluvremenu. U drugom dijelu smo znali da će nas Slaven pritiskati. Na kraju smo izdržali. Imali smo i drugo poluvrijeme koju šansu, ali nismo zabili. 

Koliko je bilo lakše u drugom dijelu kada je ušao Ivan Perišić?

- Meni je baš drago što se vratio poslije ozljede. Drago mi je igrati s njim. Nadam se da će u idućoj utakmici igrati još više - zaključio je Trajkovski. 

Vaša reakcija na temu