Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Alistair Overeem posjetio taekwondo klub Marjan i najavio da u Split dovodi Tysona i Holyfielda

Alistair Overeem posjetio taekwondo klub Marjan i najavio da u Split dovodi Tysona i Holyfielda

Oduševljen je uvjetima u kojima treniraju

Prilikom posljednjeg dolaska u Split Alistair Overeem boravio je u taekwondo klubu Marjan gdje je iskoristio priliku za oporavak krioterapijom u hladnoj kadi. Tom prigodom bio je impresioniran dvoranom na Lokvama gdje treniraju članovi kluba.

- Oduševljen sam dvoranom i teretanom taekwondo kluba Marjan i moram priznati da nisam još vidio da jedan taekwondo klub ima ovakve vrhunske uvjete. Iskoristio sam i sam priliku za kupanje u ledenoj kadi jer je svim sportašima ovakav oporavak u ledu prijeko potreban. Ovakvim uvjetima postavili ste Split na svjetsku kartu i sigurno mogu reći da ste sportska prijestolnica Hrvatske - rekao je.

Split je grad sportaša i grad vrhunskih sportskih trenera dodao je Overeem koji nam je otkrio da sljedeće godine u suradnji s Hrvojem Znaorom u Split dovodi Mike Tysona i Evandera Holyfielda, ali da će više o tome objaviti naknadno.

Vaša reakcija na temu