Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr Andre Fomitschow potpisao za Hajduk

Andre Fomitschow potpisao za Hajduk

Dvadesetšestogodišnji lijevi bek danas je stavio potpis na ugovor na dvije godine

Njemački nogometaš André Fomitschow novi je igrač 'bijelih'. Dvadesetšestogodišnji lijevi bek danas je stavio potpis na ugovor s Hajdukom na dvije godine i već sutra će se priključiti treninzima momčadi Joana Carrilla.

Fomitschow je rođen 7. rujna 1990. godine u Dresdenu, a na Poljud je stigao iz redova NEC Nijmegena gdje je proteklu sezonu bio standardan član nizozemske momčadi upisavši 25 nastupa.

Nogometnu karijeru započeo je u Wolfsburgu u kojem je prošao mlađe uzrasne selekcije, a 2012. godine prešao je u Fortunu Düsseldorf. U Njemačkoj je još igrao za Energie Cottbus i Kaiserslautern odakle je lani prešao u NEC.

Vaša reakcija na temu