Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Andrija Anković pojačanje u navijačkom parku Za sva vrimena

Andrija Anković pojačanje u navijačkom parku Za sva vrimena

S prednje strane Parka preostalo tek nešto više od 600 mjesta, a neka slova su potpuno ispunjena

Andrija Anković, zlatni je olimpijac iz Rima te nositelj Hajduka kroz davne 60–te godine sa 326 nastupa i 250 golova. Zahvaljujući njegovoj obitelji, Društvu prijatelja Hajduka iz Mostara te brojnim navijačima iz Hercegovine novo je veliko igračko ime u parku svih navijača Hajduka na Poljudu.

- Kad se spomenu igrači iz Hercegovine koji su urezani u memoriju navijača Hajduka odmah na pamet padnu Baka Slišković i Andrija Anković. Iako u vremenu bez televizijskih prijenosa, Andrija je ostavio veliki trag u sjećanju navijača i ovo je naš način kako da mu se odužimo za sve što je dao Hajduku - rekli su navijači iz Hercegovine.

S osam godina igračke i sedam godina trenerske karijere obilježio je jedan period Hajduka, a od danas će njegovo ime zauvijek biti upisano među navijačima Hajduka u parku Za sva vrimena.

- Donacije za ime Andrije Ankovića u Parku počeli smo skupljati među članovima Društva prijatelja Hajduka te navijačima iz cijele Hercegovine. U isto vrijeme, bez da smo znali, istu ideju i cilj imao je i njegov unuk Luka. Kada smo to saznali, udružili smo se i ubrzali upisivanje njegovog djeda i legende Hajduka tamo gdje pripada - prepričavaju navijači kako je došlo do zajedničke akcije.

Kroz sjajnu suradnju obitelji i navijača legendarna postava Hajduka u parku Za sva vrimena dobila je sjajno napadačko pojačanje koje će svoje mjesto pronaći na slovu H među više od 2100 onih koji su svoje mjesto već rezervirali. S prednje strane Parka preostalo tek nešto više od 600 mjesta, a neka slova su potpuno ispunjena.

Na https://nashajduk.hr/park/ možeš provjeriti koja su mjesta ostala slobodna i odabrati jedno od njih za sebe.

Vaša reakcija na temu