Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Andro Krstulović Opara: Ne iznenađuju me odluke koje donose Šuker i društvo

Andro Krstulović Opara: Ne iznenađuju me odluke koje donose Šuker i društvo

Ja osobno i Grad uvijek smo bili i bit ćemo uz Hajduk - rekao je gradonačelnik

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara komentirao je još jednom medijima odluku HNS-a da se reprezentativni ogled s Mađarskom održi na Poljudu bez dogovora s Gradom i Hajdukom.

- Vrlo iznenađujuće, makar me uopće ne iznenađuje kada takve odluke donose Šuker i društvo. Proveo sam život u diplomaciji i upravi i drugim tijelima, bio sam na brojnim razgovorima i pregovorima, i za ostvarenje zajedničkih ciljeva potrebno je iskreno razgovarati.

'Ipak će se održati', nastavili su mediji.

- Potrebno je iskreno razgovarati. Ova njihova odluka mene je iznenadila, Split nije do sada niti će ubuduće raditi posao kojega je do sada radio HNK Hajduk. Isto tako ću naglasiti da sam ja osobno i Grad uvijek bili i bit ćemo uz Hajduk.

Dodajmo da je gradonačelnik potvrdio što je Dalmatinski portal ekskluzivno objavio da se oko Ultre još pregovara i za mjesto održavanja. 

- Radimo intenzivno na tome. Verujem da ćemo izaći u sljedećih tjedan dana s kvalitetnim informacijama. I da, točno je, jučer sam obavio također jedan od razgovora i tražimo, kako se to voli reći na hrvatskom jeziku, 'win-win'  situaciju u kojoj će svi biti zadovoljni.  Hajduk i interes športa, potom razvoj turizma i daljnje poticanje Ultre koja je nekoliko godina ovdje te brojni turisti koje i ove godine očekujemo za koje sam siguran da ćemo ih ugostiti - poručio je gradonačelnik.

Vaša reakcija na temu