Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk ANKETA: Podržavate li postupak Filipa Krovinovića?
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

ANKETA: Podržavate li postupak Filipa Krovinovića?

Sudac je išao pogledati snimku nakon što mu je rekao da je jedanaesterac 'tanak'

U 17. minuti dvoboja Osijeka i Hajduka (0:0) sudac Fran Jović svirao je kazneni udarac za Hajduk, a onda je otišao pogledati snimku pa promijenio odluku. Predsjednik Komisije sudaca Bruno Marić je otkrio da je Jović sam zvao VAR jer mu je Krovinović kazao da je jedanaesterac 'tanak', te da je prvotimac Hajduka sam kazao da nije bio kazneni udarac. Njegovu izjavu nitko nije demantirao.

Oko sokolovo Mario Strahonja je pojasnio da VAR u ovom slučaju ne bi trebao pozvati suca jer se ne radi o čistoj i očiglednoj pogrešci, s obzirom da je kontakt postojao. Ali ako je Jović samoinicijativno išao na pregled nakon sugestije igrača, onda je sve po pravilima.



Vaša reakcija na temu