Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ante Čačić: Želimo u zadnjem kolu pobijediti Hajduk, kojemu također čestitam jer su deset godina bili daleko od Dinama
Sve o borbi za prvaka Piše: Dalmatinski portal

Ante Čačić: Želimo u zadnjem kolu pobijediti Hajduk, kojemu također čestitam jer su deset godina bili daleko od Dinama

'Ovo je poticajno kad je rivalstvo na nivou kao ove godine'

Trener Dinama Ante Čačić nakon pobjede u Šibeniku i osvajanje naslova prvaka već u prvoj rečenici je spomenuo splitske 'bijele':

- Ovom utakmicom smo potvrdili naslov, ali nije gotovo. Želimo u zadnjem kolu pobijediti Hajduk, kojemu također čestitam jer su deset godina bili daleko od Dinama. Moram zahvaliti mojim prethodnicima na klupi i našim vhjernim navijačima.

Potom je dodao:

- Bilo je danas nervoze. U prvom poluvremenu Livaković nam je omogućio obranom da lakše dođemo do pobjede. Sretan sam zbog igrača, svih u klubu i svih koji vole Dinamo. Moram čestitati i  domaćinu Šibeniku koji je pružio veliki otpor.

Zatim je kazao:

- Idemo dalje, a nakon Hajduka ne idem u trenersku mirovinu.

Derbi u Maksimiru je najavio riječima: 

- Mislim da će biti poslastica za svih. Mene osobno veseli, uvijek sam govorio da je liga bez Hajduka krnja. Ovo je poticajno kad je rivalstvo na nivou kao ove godine.

 

Vaša reakcija na temu