Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr ANTE ERCEG DANAS SLAVI 30. ROĐENDAN: 'Najljepše trenutke karijere doživio sam u Hajduku!'

ANTE ERCEG DANAS SLAVI 30. ROĐENDAN: 'Najljepše trenutke karijere doživio sam u Hajduku!'

Odigrao je za 'bijele' 56 utakmica, postigao 26 golova i upisao 18 asistencija

Ante Erceg danas slavi 30. rođendan! Sa slavljenikom smo i popričali, on je danas u Danskoj, član je Brondbyja. Upitali smo ga što mu je ostalo u najljepšem sjećanju kad se osvrne unatrag...

- U Hajduku sam doživio najljepše trenutke karijere! Bio je to moj najbolji igrački period, uživao sam u svakom trenutku, a još sam i dobio trofej 'Hajdučko srce' - kazao nam je Erceg.

On je u bijelom dresu imao sjajan učinak, odigrao je 56 utakmica, postigao 26 golova i upisao 18 asistencija.

Nedavno se pojavila i vijest o njegovom mogućem povratku na Poljud...

- Bilo je kontakta još ljetos, a sad je stanje takvo da sve ovisi o klubovima. Ako me Hajduk želi, ja ću se drage volje vratiti, no to će ovisiti prvenstveno o dogovoru 'bijelih' i Brondbyja.

U Danskoj trenutno ne igra...

- Duga je to priča, dogodile su se dvije promjene trenera i direktora od kad sam došao. Ja uredno i redovito treniram, a izdogađale su se u međuvremenu neke stvari koje su utjecale na moj status. No, ne bih sada o tome. Kad izuzmemo to što ne igram, u Danskoj mi je sve super i ne bih baš bilo gdje išao na posudbu. Jedno je Hajduk, a nešto sasvim drugo određene opcije koje me više uopće ne privlače.

Nismo širili priču, ostalo je sve na pozitivi i pri spomenu RNK Splita, Balikesirspora, Al Ahli Shababa, gdje je otišao s Poljuda kada mu je bilo već 28 godina, a otvorila mu se prilika za ozbiljniju zaradu.

Vaša reakcija na temu