Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić Ante Grgurević: Ne razmišljamo o rezovima u igračkom kadru

Ante Grgurević: Ne razmišljamo o rezovima u igračkom kadru

Na nama je da se dignemo i odnesemo bodove - rekao je trener 'žutih' pred utakmicu u Tuzli

Nakon teškog poraza od Cibone u Zagrebu pred košarkašima Splita sutra je novi ispit. 'Žuti' u četvrtom kolu Druge Aba lige gostuju (17.00) u Tuzli kod Slobode koja još uvijek čeka prvu pobjedu. 

- Teško gostovanje, što je veći izazov, pogotovo nakon predstave nakon par dana. Na nama je da se dignemo i odnesemo bodove. Sloboda je imala težak raspored, sigurno će uložiti dodatan napor protiv nas - rekao je u najavi trener Splita Ante Grgurević, a zatim se dotakao vruće atmosfere u Tuzli.

- Uvijek je ljepše igrati kada ima ljudi nego kada se čuje škripa tenisica. Sjećam se da smo 2001. u Aba ligi igrali u Tuzli, bila je puna dvorana.

Momčad ne djeluje dobro, vjerujete li vi da to možete promijeniti?

- Naravno, na tome se radi. U sportu gdje imaš dvije utakmice tjedno forma je često promjenjiva.

Kako su igrači reagirali nakon Cibone?

- Sigurno nije lako. Kada malo bolje analizirate utakmicu, da smo pogodili dva šuta i da smo odigrali dvije obrane bili bismo u egalu.

Razmišljate li o rezovima u igračkom kadru?

- Trenutno ne, ali postoje razne opcije, vidjet ćemo. 

Na gostovanjima momčad ne djeluje dobro?

- U Novom Pazaru smo bili blizu pobjede, tu nemam što zamjeriti igračima. Tamo je dosta teško igrati. Protiv Cibone da smo bili pametniji vratili bismo se u utakmicu - zaključio je Grgurević.

Vaša reakcija na temu