Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak Ante Palaversa ide na testiranja u Manchester, a potom je izgledna posudba u klub Gorana Milovića

Ante Palaversa ide na testiranja u Manchester, a potom je izgledna posudba u klub Gorana Milovića

Za sada postoje tri moguće nove destinacije za mladog veznjaka

Ante Palaversa u ponedjeljak putuje u Manchester, gdje će odraditi određena testiranja, a potom bi se i konačno trebala definirati njegova situacija.

Kako sada stvari stoje, sve vodi prekidu posudbe u Hajduku, gdje nije bio zadovoljan tijekom proljetne polusezone, pri čemu 'bijeli' neće biti oštećeni za bonus jer im je po ugovoru City dužan isplatiti svih 1,2 milijuna eura ako igrač ranije ode na novu posudbu.

Za sada postoje tri moguće nove destinacije za Palaversu, a neslužbeno doznajemo kako je najbliže odlasku u Belgiju, u Oostende, gdje je u prošloj sezoni standardno nastupao bivši kapetan 'bijelih' Goran Milović.

Vaša reakcija na temu