Foto: Bruno Karadža Armada najavila dolazak na trening, Rijeka im odobrila

Armada najavila dolazak na trening, Rijeka im odobrila

Zatopljavaju se odnosi

Armada je najavila dolazak na trening Rijeke uoči utakmice s Hajdukom, a klub s Rujevice je na svom službenom Facebook profilu objavio da je prihvatio Armadinu inicijativu, dozvolit će im dolazak na 15 minuta pretposljednjeg treninga pred nedjeljnu utakmicu.

Evo i priopćenja Armade:

'I kad dođu nevolje...!
Može se to primjeniti na više situacija u našoj povijesti.
Shodno tome, treba biti tu i kada je najteže jer lako je bilo biti Armada u trenucima kada se slavilo i dizalo titule, s obzirom na poznatu situaciju oko domaćih utakmica i trenutnu rezultatsku krizu vrijeme je da pružimo igračima podršku uoči važne utakmice protiv mrskog nam rivala za povratak prema vrhu ljestvice, te još jednom JASNO i GLASNO iskažemo svoj stav.
Stoga pozivamo sve navijače Rijeke i članove Armade na zadnji trening pred utakmicu s Hajdukom u petak od 18,30h.
Okupljanje od 17,45h u Docker's pubu, zajednički ulazak na istočnu tribinu zamjenskog stadiona na Rujevici u 18,20h!
Krepat ma ne molat, od tribina do terena!
Sami protiv svih!'

Rijeka je odgovorila:

'Obavještavamo sve naše navijače da je HNK Rijeka prihvatio inicijativu od strane predstavnika kluba navijača KN Armada Rijeka za pružanjem dodatne podrške Klubu i momčadi te je odlučio otvoriti za javnost prvih 15 minuta pretposljednjeg treninga pred nedjeljni Jadranski derbi.
Stoga pozivamo sve naše navijače da se s navijačkim obilježjima našeg najdražeg kluba odazovu u što većem broju i pruže gromoglasnu podršku na treningu naše momčadi u petak 13. rujna s početkom u 18:30 sati. Za tu prigodu bit će otvorena istočna tribina stadiona HNK Rijeka (ulaz iz pravca Lovorke od 18:15 sati).'

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51138, "");
Pregledaj komentare
29