Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dalmatinski portal Armada objavila jako ružnu poruku

Armada objavila jako ružnu poruku

Riječani imaju važnu ulogu u strukturama HNS-a, a sada su se oglasili i njihovi navijači

Klub navijača Armada Rijeka poslao je jaku ružnu poruku preko svog službenog Facebooka. Poviše natpisa 'prgava familija' su stavili:

- Gubo, odlazi!

Podsjetimo da je upravo publika u Rijeci na Rujevici grubo izvrijeđala Marka Livaju tijekom treninga hrvatske nogometne reprezentacije, što je na kraju dovelo do njegovog napuštanja iste. Dodajmo i da je prvi čovjek Rijeke Damir Mišković dopredsjednik HNS-a, a sportski direktor Rijeke Darko Raić-Sudar član Izvršnog odbora HNS-a. Opći je dojam da je krovno nogometno tijelo potpuno zakazalo u zaštiti hrvatskog reprezentativca i osudi vrijeđanja Livaje.  



Vaša reakcija na temu